Carne de porc și verdeață

Carne de porc și verdeață
Friptura de porc și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.85 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere oktoberfest, friptură de umăr de porc, hominy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Tocană De Verdeață De Nap, Tocană De Verdeață De Nap, și Tocană de linte cu șuncă și verdeață.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în bucăți de 3 inci; se presară uniform cu sare și piper și se pune într-un cuptor olandez mare. Se amestecă berea, bulionul și ceapa. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea de porc se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți carnea de porc și tăiați cu 2 furculițe. Degresați grăsimea de pe suprafața bulionului în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Întoarceți carnea de porc la cuptorul olandez și amestecați verdeața și hominy. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când verdele este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
HominyHominy
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit berea Saint Arnold Oktoberfest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
5
Bucătărie Express carne de porc și verdeață tocană: omite sare. Substitut 2 (17-oz.) pachete complet fierte friptură de porc au jus pentru friptură de umăr de porc. Clătiți friptura de porc și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Friptură De PorcFriptură De Porc
Au JusAu Jus
VerziiVerzii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Combinați carnea de porc, piperul, berea, bulionul și ceapa în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute. Se amestecă verdele și hominy. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când verdele este fraged. Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Hormel Pork Roast au Jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Au JusAu Jus
VerziiVerzii
HominyHominy
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate71
Revista