Carne de porc și verdeață
Friptura de porc și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.85 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere oktoberfest, friptură de umăr de porc, hominy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Tocană De Verdeață De Nap, Tocană De Verdeață De Nap, și Tocană de linte cu șuncă și verdeață.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în bucăți de 3 inci; se presară uniform cu sare și piper și se pune într-un cuptor olandez mare. Se amestecă berea, bulionul și ceapa. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea de porc se toacă ușor cu o furculiță.
Scoateți carnea de porc și tăiați cu 2 furculițe. Degresați grăsimea de pe suprafața bulionului în cuptorul olandez.
Întoarceți carnea de porc la cuptorul olandez și amestecați verdeața și hominy. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când verdele este fraged.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit berea Saint Arnold Oktoberfest.
Bucătărie Express carne de porc și verdeață tocană: omite sare. Substitut 2 (17-oz.) pachete complet fierte friptură de porc au jus pentru friptură de umăr de porc. Clătiți friptura de porc și tăiați.
Combinați carnea de porc, piperul, berea, bulionul și ceapa în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute. Se amestecă verdele și hominy. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când verdele este fraged. Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Hormel Pork Roast au Jus.