Carnea de porc și varza cu cartofi necesită aproximativ 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 600 de calorii, 48G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 4,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, semințe de chimen, varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de porc cu varză murată și cartofi dulci, Cotlet De Porc Afumat Cu Varză Murată, Cartofi Și Sos De Mere, și Carne de porc, varză murată și cartofi dulci-oală sub presiune.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați varza murată, ceapa, merele, siropul de porumb, frunzele de dafin, chimenul și piperul. Lingură jumătate într-un 5-qt. aragaz lent; top cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Semințe De Chimen
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Broil cotlet de porc 6 în. de la foc timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; așezați peste cartofi. Spoon rămas amestec de varză murată peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Acoperiți și gătiți la mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim; gatiti 4-5 ore mai mult sau pana cand carnea este frageda. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch