Carne de porc și varză murată cu cartofi
Carnea de porc și varza cu cartofi necesită aproximativ 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 600 de calorii, 48G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 4,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, semințe de chimen, varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de porc cu varză murată și cartofi dulci, Cotlet De Porc Afumat Cu Varză Murată, Cartofi Și Sos De Mere, și Carne de porc, varză murată și cartofi dulci-oală sub presiune.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați varza murată, ceapa, merele, siropul de porumb, frunzele de dafin, chimenul și piperul. Lingură jumătate într-un 5-qt. aragaz lent; top cu cartofi.
Broil cotlet de porc 6 în. de la foc timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; așezați peste cartofi. Spoon rămas amestec de varză murată peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim; gatiti 4-5 ore mai mult sau pana cand carnea este frageda. Aruncați frunzele de dafin.