Carnea de porc și cojile de mare cu legume de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 597 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,43 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Picior de porc la grătar cu legume de vară la grătar, Legume și supă de scoici mici, și Legume De Iarnă În Cochilii De Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele de scoici, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați carnea de porc în tigaie și condimentați cu sos Worcestershire, sare și piper. Gatiti si amestecati 10 minute, sau pana aproape gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ardeiul verde, dovlecelul, dovlecelul, ciupercile, ceapa si usturoiul 3-4 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă sosul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, pasta de roșii și vinul în tigaie. Condimentează cu busuioc, cimbru, oregano, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu. Reduceți căldura la minim și fierbeți 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți frunzele de dafin și serviți peste pastele fierte cu o stropire de parmezan.