Carne de porc și prune condimentate cu scorțișoară
Carnea de porc și prunele condimentate cu scorțișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, cuișoare măcinate, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc condimentat cu prune, Shortcakes de ovăz cu prune condimentate, și Salată De Pui Condimentată Cu Prune Și Naut.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; presărați uniform peste carne de porc.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Adăugați șalotă și unt; gatiti 30 de secunde sau pana se topeste untul, amestecand frecvent.
Adăugați prune, vin și bulion, transformând carnea de porc în strat. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 2 minute sau până când carnea de porc este gata.