Carne de porc și piper

Carne de porc și piper
Carnea de porc și piper necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 409 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Dacă aveți la îndemână Unt, Ardei gras, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 84%. Rețete similare sunt Carne de porc și ardei verde, Tocană de porc cu scoici, midii și sos picant de ardei roșu, și Rapid și ușor tocană de arahide din Africa de porc, de porc passion Pursuit câștigător Devon Delaney (sponsorizat).

Instrucțiuni

1
Încălziți grăsimea de slănină într-un vas mare la foc mediu. Se amestecă carnea de porc și se gătește până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți carnea de porc și lichidul din oală și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
În oala mare, topiți untul la foc mediu și sotati ceapa până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se amestecă făina și ardeiul și, amestecând constant, se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Amestecați carnea de porc, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben și ardeii jalapeno în oală. Se amestecă bulionul de vită, pasta de roșii, usturoiul, sarea și frunza de dafin. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 1 până la 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista