Carne de porc și fasole fierte lent

Carne de porc și fasole fierte lent
Slow-Cooked Pork & Beans este un fel principal fără gluten și fără lactate . O porție conține 507 calorii , 16 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați slănină, melasă, fasole unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooked Applesoce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , și Slow Cooked Beef Chili .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți baconul și ceapa la foc mediu până când baconul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un 4-qt. aragaz lent, combinați ingredientele rămase; se amestecă amestecul de bacon. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista