Carne de porc și fasole fierte lent

Carne de porc și fasole fierte lent
Slow-Cooked Pork & Beans este un fel principal fără gluten și fără lactate . O porție conține 507 calorii , 16 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați slănină, melasă, fasole unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooked Applesoce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , și Slow Cooked Beef Chili .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți baconul și ceapa la foc mediu până când baconul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Într-un 4-qt. aragaz lent, combinați ingredientele rămase; se amestecă amestecul de bacon. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista