Carne de porc și dovlecei
Carnea de porc și dovlecelul este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii într-un castron mare pentru microunde.
Adăugați apă la o adâncime de 1 inch. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la 8 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați bucăți de coajă, ghimbir, ardei roșu și scorțișoară; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Scoateți și aruncați bucățile de băț de scorțișoară.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați carne de porc la tigaie, și saut 4 minute sau până când se rumeneste.
Combinați zahărul și următoarele 5 ingrediente (prin sare), amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de zahăr în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat, amestecand continuu.
Adăugați squash; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă ceapa verde.