Carne De Porc Învelită Cu Slănină Dulce

Carne De Porc Învelită Cu Slănină Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc învelită cu slănină dulce. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 331G de proteine, 126g de grăsime, și un total de 2910 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $19.93 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, stafide aurii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Carne De Porc Învelită Cu Slănină De Rozmarin, Carne De Porc De Arțar Învelită Cu Slănină, și Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tigaie superficială cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Condimentați coapsele de porc cu sare și piper. Înfășurați feliile de slănină în jurul coapsei de porc și fixați-le cu scobitori. Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, apoi adăugați coapsele de porc. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute, apoi asezati-le pe tigaie. Se amestecă mierea, oțetul balsamic, vinul roșu, ceapa și rozmarinul într-un castron mic; se întinde pe coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De PorcCarne De Porc
Vin RoșuVin Roșu
RozmarinRozmarin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MiereMiere
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
ScobitoriScobitori
BolBol
3
Prăjiți coapsa de porc în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi presărați stafide. Continuați să gătiți până când temperatura internă a coapsei de porc ajunge la 145 grade F (63 grade C), cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a îndepărta scobitorii și felierea.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate54
Revista