Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc învelită cu slănină dulce. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 331G de proteine, 126g de grăsime, și un total de 2910 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $19.93 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, stafide aurii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Carne De Porc Învelită Cu Slănină De Rozmarin, Carne De Porc De Arțar Învelită Cu Slănină, și Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tigaie superficială cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Condimentați coapsele de porc cu sare și piper. Înfășurați feliile de slănină în jurul coapsei de porc și fixați-le cu scobitori. Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, apoi adăugați coapsele de porc. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute, apoi asezati-le pe tigaie. Se amestecă mierea, oțetul balsamic, vinul roșu, ceapa și rozmarinul într-un castron mic; se întinde pe coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Porc
Vin Roșu
Rozmarin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miere
Ceapă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Scobitori
Bol
3
Prăjiți coapsa de porc în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi presărați stafide. Continuați să gătiți până când temperatura internă a coapsei de porc ajunge la 145 grade F (63 grade C), cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a îndepărta scobitorii și felierea.