Carne de porc în sos de vin alb
Carne de porc în sos de vin alb necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Acest curs principal are 711 calorii, 35g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, brânză parmigiano-reggiano, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chiftele de porc cu Pastan în sos de vin de roșii, Cotlet de porc cu sos de vin alb, și Cotlet De Porc Cu Sos De Vin Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de porc, oul, brânza Parmigiano-Reggiano, pudra de ceapă, tarhonul și sarea până când totul este bine încorporat; se formează în chiftele de mărimea unei linguri.
Întindeți firimiturile de pâine într-un vas superficial; rulați chiftele în firimituri de pâine pentru a acoperi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti chiftelele in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile, 3 pana la 5 minute.
Adăugați vin alb jumătate de pahar în acel moment; gătiți la foc mic până când vinul este redus la un sos gros frumos, aproximativ 15 minute.