Carnea de porc în sos de muștar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. Dacă aveți tarhon, unt, tăiței și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, Carne de porc cu sos de muștar, și Filet De Porc Cu Sos De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, cotlet de porc maro pe ambele părți în unt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Porc
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă muștarul, ceapa și tarhonul; se acoperă și se fierbe timp de 4-6 minute sau până când un termometru citește 145.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Muștar
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
3
Așezați tăiței pe un platou de servire. Aranjați carnea de porc peste tăiței; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Carne De Porc
4
Adăugați smântână și sos de rumenire, dacă doriți, în tigaie; încălziți (nu fierbeți).