Carne de porc umplută cu caise cu cartofi și varză de Bruxelles

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc umplută cu caise cu cartofi și varză de Bruxelles. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 435 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi noi, varză de Bruxelles, sare grosieră și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Pâine de carne rulată-umplută cu cartofi dulci – ciuperci și varză de Bruxelles, Cotlet de porc, cartofi și varză de Bruxelles, și Varza de Bruxelles n cartofi.