Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită

Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită
Carnea de porc trasă și topitura de ceapă roșie necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul original de grătar, carnea de porc, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită, Pere Și Ceapă Dulce Tras Carne De Porc, și Carne de porc trasă și quesadillas de ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de carne și grătar. Umpleți feliile de pâine cu amestec de carne, single și ceapă pentru a face 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Răspândiți în afara sandvișurilor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
3
Gatiti in tigaie la foc mediu 4 min. pe fiecare parte sau până când sandvișurile se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista