Carne De Porc Trasă Vindecată Cu Cafea
Această rețetă servește 90. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă 4 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., carnea de porc trasă vindecată cu cafea ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sorg, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sandvișuri De Porc Trase Cu Cafea, Cafea Crusted Balsamic Tras Muschiulet De Porc, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul, cafeaua și 1/2 cană de sare.
Adăugați carnea de porc și frecați amestecul peste tot. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 30
Clătiți carnea de porc și puneți-o într-o tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de 6 ore, ungând cu sucuri de tigaie, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 200; acoperiți cu folie pentru ultimele 2 ore de gătit.
Transferați tigaia într-un raft și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 50
Într-o cratiță, fierbeți sorgul și oțetul; condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, 10 minute.
Se toarnă glazura peste carnea de porc și se prăjește timp de 15 minute, până se glazurează.
Lăsați să se răcească, apoi tocați carnea de porc.