Carne de porc trasă rapid Chica-dillas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chica-dillas de porc tras rapid. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 262 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați bere, piper de lămâie, sos de grătar obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tostadas De Porc Tras Rapid, Sandvișuri De Porc Trase Rapid, și Cina De Tigaie Cu Carne De Porc Și Pâine De Porumb Rapidă Și Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele (cu excepția tortilelor, brânzei, avocado și cilantro) împreună într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional. Tăiați carnea de porc, folosind 2 furci sau zdrobiți cu un masher de cartofi. Puneți carnea de porc mărunțită înapoi în sos și amestecați ingredientele. Acoperiți și gătiți la foc mic încă 10 până la 15 minute.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți o tortilla aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți niște carne de porc pe tortilla și acoperiți cu 4 până la 5 bucăți de avocado și cilantro.
Încălziți o altă tortilla până la prăjit și adăugați brânză. Gatiti pana se topeste branza.
Așezați a doua brânză tortilla cu fața în jos deasupra cărnii de porc și avocado.
Tăiați în 4 felii și repetați procesul.
Garnisiți cu cilantro și serviți.
Adăugați toate ingredientele și amestecați împreună.