Carne de porc trasă de Achiote și portocale

Carne de porc trasă de Achiote și portocale
Carnea de porc trasă de Achiote și portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 272 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Un amestec de ceapă verde, unt, umăr de porc dezosat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Slow-aragaz portocaliu-BBQ tras sandwich-uri de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a planifica grătarul, tăiați umărul de porc pe lungime în două bucăți egale (pentru a accelera gătitul), îndepărtând excesul de grăsime după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
2
Combinați ingredientele de condimente-pastă într-un castron mic. Masați bine carnea de porc cu pastă, apoi transferați-o într-o pungă mare de plastic resigilabilă și refrigerați cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Cu aproximativ 45 de minute înainte de a fi gata să începeți grătarul, scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei (Acest lucru va accelera gătitul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Combinați ingredientele cu sos de mop cu 1 cană de apă într-o cratiță și încălziți la foc mic. Puneți deoparte 3/4 cană de sos pentru a stropi peste carne chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Puneți așchii de lemn într-un castron, acoperiți cu apă și înmuiați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Pregătiți grătarul pentru grătar (consultați "Configurați grătarul: grătar", mai jos). Când temperatura ajunge la 300, așezați carnea pe un grătar de gătit curățat și uns direct peste tigaia de picurare și acoperiți grătarul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
2
Încercați să mențineți o temperatură între 250 și 300 pe tot parcursul gătitului (consultați "Cum să vă controlați
3
Căldură, " mai jos).
4
După 1 oră, scoateți capacul și, folosind o perie rezistentă la căldură, ungeți carnea peste tot cu sos de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
5
Adăugați 10 până la 15 Brichete la foc (sau mai multe dacă cărbunii au ars semnificativ) și împrăștiați încă 1/3 cană așchii de lemn înmuiate scurse peste cărbuni. Verificați nivelul apei în tava de picurare; adăugați mai multă apă după cum este necesar. Acoperiți și continuați să fumați carnea, menținând temperatura grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
6
Repetați procesul (ștergerea cărnii, adăugarea a 10 până la 15 brichete și 1/3 cană chipsuri, verificarea nivelului apei) la fiecare oră, rotind ocazional, până când temperatura internă a fiecărei bucăți de porc ajunge la 190 și carnea se toacă ușor, 1 1/2 ore pe kilogram (3 până la 5 ore în total). Dacă termometrul citește 190, dar carnea nu este fragedă, gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Ridicați carnea de pe grătar și înfășurați într-un strat dublu de folie rezistentă, etanșând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați carnea să se aburească la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, apoi desfaceți, rezervând orice sucuri care s-au acumulat în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, trageți-o în bucăți mari. Aruncați excesul de grăsime. Tăiați carnea cu degetele sau cu o pereche de furculițe. Aruncați carnea mărunțită cu ceapă verde și coriandru și stropiți cu sucuri rezervate și sos de mop rezervat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SosSos
CarneCarne
10
Serviți carnea de porc cu salată de varză Chipotle și alegerea condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Carne De PorcCarne De Porc
1
După preîncălzirea grătarului (vezi "configurați grătarul: grătar", mai jos), puneți carnea pe un grătar de gătit curățat și uns direct peste tigaia de picurare. Urmați instrucțiunile de mai sus pentru grătar pe cărbune, începând cu Pasul 3 (ignorați instrucțiunile despre adăugarea mai multor cărbune și chipsuri, dar adăugați apă după cum este necesar și tamponați și întoarceți carnea la fiecare oră). Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține o temperatură uniformă în interiorul grătarului, de preferință 250, dar puteți ajunge până la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
2
Configurați-vă grătarul: grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Pe cărbune: aprindeți 75 până la 85 de brichete într-un starter de coș. Umpleți o tavă de picurare (aproximativ 8 x 6 in.) până la refuz cu apă și așezat în centrul grătarului de combustibil. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, folosiți clești pentru a aranja într-un inel în jurul tăvii de picurare. Setați grătarul de gătit la loc. Acoperiți grătarul și folosiți un termometru rezistent la căldură cu tijă lungă pentru a lua temperatura interioară prin orificiul de aerisire al capacului. Închideți orificiile de ventilație ale grătarului după cum este necesar pentru a reduce temperatura la 300 (Nu închideți orificiile de ventilație până la capăt; focul se va stinge). Împrăștiați 2/3 cană așchii de lemn înmuiate scurse peste cărbuni chiar înainte de a adăuga carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
TigaieTigaie
4
Pe gaz: dacă aveți trei sau mai multe arzătoare, puneți tava de picurare în centru sub grătarul de gătit, puneți grătarul peste el și rotiți arzătoarele exterioare la înălțime. Dacă aveți două arzătoare, puneți tava de picurare într-o parte și rotiți arzătorul opus la mediu-înalt. Puneți 2 căni de așchii de lemn înmuiate în cutia de fum a grătarului sau înfășurați așchii în folie, străpungeți într-o duzină de pete și puneți direct pe unul dintre arzătoarele fierbinți. După aproximativ 20 de minute de preîncălzire, reduceți căldura după cum este necesar pentru a aduce temperatura grătarului la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Cum să vă controlați
1
Pe gaz: frumusețea unui grătar pe gaz este ușurința în utilizare: "îl puteți opera mai mult ca o plită, întorcându-l pentru a reduce căldura după cum este necesar", spune Cheryl Jamison.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pe cărbune: odată ce brichetele ard, puteți deschide orificiile de ventilație ale grătarului pentru a ridica căldura sau le puteți închide pentru a o coborî (aerul alimentează focul). Dacă faceți grătar peste un foc pe două niveluri, puteți muta mâncarea din zone mai calde în zone mai reci, după cum este necesar. De fapt, este adesea o idee bună să păstrați un colț mic al grătarului de combustibil fără cărbuni, chiar și atunci când faceți grătar direct. Invariabil o friptură sau burger sau cârnați se vor găti mai repede decât celelalte și veți dori o mică zonă de încălzire pentru a o ascunde în timp ce terminați restul lotului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții14
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista