Carne De Porc Trasă

Carne De Porc Trasă
Carnea de porc trasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 448 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de melasă de 4 căni, pudră de ceapă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownie Cupcakes cu glazură de aluat Cookie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Video: Uita-te la Alton face aceasta reteta
3
Combinați melasa, sarea de decapare și apa în Lexan de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați Boston butt asigurându-vă că este complet scufundat în saramură, acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 8 ore. 12 ore este ideal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Așezați semințele de chimen, semințele de fenicul și coriandrul în râșnița alimentară și macinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6
Transferați într-un bol mic de amestecare și amestecați praf de chili, praf de ceapă și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Scoateți fundul Boston din saramură și uscați-l. Cerneti freca uniform peste umăr și apoi pat pe carne asigurându-vă că cât mai mult de freca posibil aderă. Mai multă frecare va adera la carne dacă purtați mănuși de latex în timpul aplicării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Preîncălziți fumătorul la 210 grade F.
9
Așezați fundul în fumător și gătiți timp de 10 până la12 ore, menținând o temperatură de 210 grade F. începeți verificarea cărnii pentru coacere după 10 ore de timp de gătit. Folosiți furculița pentru a verifica dacă există coacere. Carnea se face atunci când se destramă ușor atunci când se trage cu o furculiță. După ce ați terminat, scoateți-l din oală și lăsați-l deoparte să se odihnească cel puțin 1 oră. Trageți carnea în afară cu 2 furci și serviți ca sandwich cu salată de varză și pansament după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista