Carne De Porc Trasă

Carnea de porc trasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 448 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de melasă de 4 căni, pudră de ceapă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownie Cupcakes cu glazură de aluat Cookie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Video: Uita-te la Alton face aceasta reteta
Combinați melasa, sarea de decapare și apa în Lexan de 6 litri.
Adăugați Boston butt asigurându-vă că este complet scufundat în saramură, acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 8 ore. 12 ore este ideal.
Așezați semințele de chimen, semințele de fenicul și coriandrul în râșnița alimentară și macinați bine.
Transferați într-un bol mic de amestecare și amestecați praf de chili, praf de ceapă și boia de ardei.
Scoateți fundul Boston din saramură și uscați-l. Cerneti freca uniform peste umăr și apoi pat pe carne asigurându-vă că cât mai mult de freca posibil aderă. Mai multă frecare va adera la carne dacă purtați mănuși de latex în timpul aplicării.
Preîncălziți fumătorul la 210 grade F.
Așezați fundul în fumător și gătiți timp de 10 până la12 ore, menținând o temperatură de 210 grade F. începeți verificarea cărnii pentru coacere după 10 ore de timp de gătit. Folosiți furculița pentru a verifica dacă există coacere. Carnea se face atunci când se destramă ușor atunci când se trage cu o furculiță. După ce ați terminat, scoateți-l din oală și lăsați-l deoparte să se odihnească cel puțin 1 oră. Trageți carnea în afară cu 2 furci și serviți ca sandwich cu salată de varză și pansament după dorință.