Carne De Porc Tomatillo Rapidă

Carne De Porc Tomatillo Rapidă
Carnea de porc rapidă Tomatillo este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână carne de porc, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sos Tomatillo-Chile Gătit Rapid, Carne De Porc & Tomatillo Posole, și Tocană de porc și Tomatillo.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați carne de porc și amestecați des până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul în tigaie. Se amestecă des până când ceapa este șchiopătată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sosul enchilada, salsa și carnea de porc la tigaie și aduceți la foc mic. Reduceți căldura și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru (tăiată la test), aproximativ 15 minute. Lingură în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista