Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc de rozmarin cu sos de Port de fructe de pădure. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de suc de struguri, sare, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de afine, Port și rozmarin, File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Cotlete de miel cu rozmarin și sos de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc cu ulei; presărați rozmarin, sare și piper.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 425 de minute pentru 20-30 de minute sau până când un termometru citește 145 de minute.
Între timp, într-o cratiță mică, sotează șalotul în ulei. Se amestecă ingredientele de sos rămase. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la jumătate. Se răcește ușor.
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până la amestec.
Lăsați carnea de porc să stea 5 minute; feliați și serviți cu sos.