Carne De Porc Roll Rachel Sandwich-Uri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Rachel cu rulou de porc. Această rețetă face 2 porții cu 611 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, dressing thousand island, rulou de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cârnații de porc de casă ai lui Rachel Allen cu Colcannon și sos de mere, Înfășurați Și Rulați Sandvișuri, și Sandvișuri cu Sushi (pentru cei care nu se pot rostogoli).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu. Stivați felii de rulou de porc și tăiați o singură crestătură de la centru până la marginea stivei.
Așezați felii de rulou de porc într-un singur strat în tigaie (poate fi necesar să lucrați în loturi) și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute. Pune deoparte.
Așezați patru felii de pâine pe o tăietură.
Puneți o felie de brânză elvețiană pe fiecare. Împărțiți jumătate din cole slaw uniform între două felii de pâine. Completați fiecare cu jumătate de rulou de porc. Completați fiecare teanc de rulou de porc cu jumătate de pansament. Sus cu cole slaw rămas. Închideți sandvișurile și apăsați ușor pentru a compesa.
Reduceți căldura la mediu-scăzut sau preîncălziți presa sandwich la mediu. Topiți untul în tigaie sau în presă sandwich.
Așezați sandvișurile în tigaie sau apăsați și gătiți până se rumenesc chiar, apăsând ușor și răsturnând la jumătatea gătitului, aproximativ 10 minute în total.