Carne De Porc Ramen Alfredo-Cămin Special
Rețeta de carne de porc Ramen Alfredo-Colegiul Cămin Special ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $1.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Săptămâna meselor pentru studenți-Bubble Pizzan și Fettuccine Alfredo Week, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), și Carne de porc Ramen ' n ' Peppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti taiteii ramen conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți excesul de lichid din tăiței și lăsați-l deoparte. Într-o tigaie medie, la foc mediu-mare, adăugați smântâna și untul și încălziți până când lichidul începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu, permițând lichidului să se reducă cu puțin mai mult de jumătate. Acest lucru ar trebui să dureze 5 până la 6 minute. Se amestecă usturoiul, parmezanul, brânza mascarpone și pătrunjelul. Îndoiți tăiței Ramen fierți, reduceți focul la minim și lăsați sosul să se îngroașe timp de 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se transferă într-un bol de servire și se servește.