Carne De Porc Ramen Alfredo-Cămin Special

Carne De Porc Ramen Alfredo-Cămin Special
Rețeta de carne de porc Ramen Alfredo-Colegiul Cămin Special ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $1.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Săptămâna meselor pentru studenți-Bubble Pizzan și Fettuccine Alfredo Week, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), și Carne de porc Ramen ' n ' Peppers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti taiteii ramen conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
3
Scurgeți excesul de lichid din tăiței și lăsați-l deoparte. Într-o tigaie medie, la foc mediu-mare, adăugați smântâna și untul și încălziți până când lichidul începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu, permițând lichidului să se reducă cu puțin mai mult de jumătate. Acest lucru ar trebui să dureze 5 până la 6 minute. Se amestecă usturoiul, parmezanul, brânza mascarpone și pătrunjelul. Îndoiți tăiței Ramen fierți, reduceți focul la minim și lăsați sosul să se îngroașe timp de 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se transferă într-un bol de servire și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea Ramen GătităFidea Ramen Gătită
MascarponeMascarpone
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Taiteii Ramen pot fi împerecheați cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista