Carne de porc prăjită în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin

Carnea de porc prăjită în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 552 calorii, 52G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de dafin, bulb de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Loin de carne de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin, Carne De Porc Prăjită Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul, și File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Cu 2 sau 3 biți de sfoară, legați-vă coapsa de porc, faceți acest lucru în orice fel doriți. Nu trebuie să fie agitat, vrei doar să păstrezi carnea într-o formă confortabilă în timp ce gătește. Se condimentează generos cu sare și piper, apoi se rulează carnea în semințele de fenicul până se acoperă.
Într-o tigaie sau o tavă de prăjire, prăjiți carnea câteva minute în jumătate de unt și puțin ulei de măsline, până când este frumos și auriu.
Aruncați usturoiul, ierburile, feniculul și vinul, apoi acoperiți tava cu niște hârtie umedă rezistentă la grăsime și gătiți până când un termometru de carne introdus ajunge la 150 de grade F. Pe măsură ce coapsa de porc este de pe os, se gătește foarte repede.
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să se odihnească pe o farfurie. Apoi, fără a mai folosi căldură, terminați sosul în tigaie, răzuind orice bunătate de pe fund și adăugând restul de unt.
Îndepărtați orice biți mari.