Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită: Fritto di aristan. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 699 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 6.22 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți umăr de porc, fulgi de chile, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul), Cotlet De Porc Prăjit, și Pata crocantă (picior de porc prăjit) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Condimentează carnea de porc cu 1 lingură fiecare de sare, piper negru și fulgi roșii de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)
3
Așezați carnea într-o tigaie cu ceapa, ghimbirul și frunzele de dafin și prăjiți la cuptor timp de 30 de minute, până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Adăugați apă pentru a acoperi și frigeți 2 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți din cuptor și dați deoparte, păstrând carnea în lichidul de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Reduceți căldura cuptorului la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Între timp, așezați feliile de portocală într-un singur strat într-o caserolă superficială. Într-un castron mare, combinați sucul de portocale, Apa, mierea și sambuca și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Pudră De Gelatină De Merișoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă amestecul peste portocale, se acoperă cu folie de plastic, apoi folie de aluminiu și se coace 2 ore. Descoperiți, creșteți căldura cuptorului la 375 de grade F și gătiți timp de 1 oră, până când vârfurile portocalelor sunt caramelizate. Rezervați lichidul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Așezați portocalele pe o tigaie curată pentru a se răci
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Așezați lichidul de fiert de porc într-o tigaie de 12 până la 14 inci și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați jumătate din lichidul de gătit portocaliu, gătiți câteva minute și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Bețișoare De Covrig
12
Porționați carnea în 6 bucăți și reveniți la lichidul de braising. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Între timp, într-o oală înaltă, încălziți uleiul de măsline la 360 de grade F. lucrând 1 sau 2 bucăți la un moment dat, bateți carnea uscată și prăjiți adânc în ulei timp de 20 până la 30 de secunde, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Îndepărtați cu o lingură pliată, lăsați să se scurgă scurt pe un prosop de hârtie, apoi serviți pe farfurii încălzite cu sosul spooned și portocalele caramelizate pe lateral.