Carne De Porc Prăjită Festivă
Carnea de porc prăjită festivă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ghimbir măcinat, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Festivă De Carne De Porc, Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine, și Pui Fript Festiv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic sau vas de sticlă, combinați primele șase ingrediente; se amestecă bine.
Adăugați friptura de porc, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți și refrigerați timp de 3-4 ore, întorcând ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați friptura cu partea grasă în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 350 de metri cubi timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru citește 145 de metri cubi.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului de caise. Gatiti si amestecati pana se amesteca bine si se incalzeste.