Carne De Porc Prăjită Festivă

Carne De Porc Prăjită Festivă
Carnea de porc prăjită festivă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ghimbir măcinat, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Festivă De Carne De Porc, Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine, și Pui Fript Festiv pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic sau vas de sticlă, combinați primele șase ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați friptura de porc, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți și refrigerați timp de 3-4 ore, întorcând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Așezați friptura cu partea grasă în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se coace, neacoperit, la 350 de metri cubi timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru citește 145 de metri cubi.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului de caise. Gatiti si amestecati pana se amesteca bine si se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista