Carne De Porc Prăjită Festivă

Carne De Porc Prăjită Festivă
Carnea de porc prăjită festivă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ghimbir măcinat, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Festivă De Carne De Porc, Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine, și Pui Fript Festiv pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic sau vas de sticlă, combinați primele șase ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați friptura de porc, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți și refrigerați timp de 3-4 ore, întorcând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Așezați friptura cu partea grasă în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se coace, neacoperit, la 350 de metri cubi timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru citește 145 de metri cubi.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului de caise. Gatiti si amestecati pana se amesteca bine si se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista