Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită

Cotlet de porc prăjită cu usturoi prăjită Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 670 calorii. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare, piper, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Lămâie De Usturoi Prăjită De Porc, Rozmarin și usturoi Carne de porc prăjită, și Carne De Porc Prăjită Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Tăiați bulbii de usturoi în jumătate transversal într-un vârf și un fund.
Așezați jumătățile de usturoi pe o foaie de folie, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare. Îndoiți folia în sus și în jurul jumătăților de usturoi, asigurându-vă că rămân plate. Sigilați folia într-un ambalaj etanș. Prăjiți până la auriu și moale, aproximativ 60 de minute. Păstrați usturoiul în folie și lăsați să se răcească ușor.
Așezați coapsa de porc într-o tigaie medie și grea. Condimentează toate părțile cu sare și piper.
Introduceți carnea de porc la cuptor la 30 de minute după ce usturoiul a început să se prăjească. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 până la 145 de grade F, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor, cortați coapsa de porc cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Scoateți usturoiul din folie.
Scoateți cuișoarele strângând baza usturoiului.
Așezați usturoiul, pătrunjelul și oțetul balsamic într-un blender. Pulsați mașina până se amestecă.
Stropiți uleiul în blender în timp ce mașina funcționează.
Adăugați zahărul, sarea, piperul și apa și amestecați până se încorporează.
Feliați carnea de porc în felii groase de 3/4 inci și transferați pe un platou de servire.
Stropiți o parte din vinetă peste carnea de porc și treceți vinaigreta rămasă alături de carnea de porc într-un vas mic.