Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar
Friptura de porc cu umplutură de fructe și sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 685 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați prune uscate, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere, Friptură de porc cu umplutură de cârnați, fructe și nuci, și Friptură de porc cu sos de fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Folosind un cuțit lung și subțire, sculptați un tunel orizontal cu diametrul de 3/4 inci prin centrul cărnii de porc. Tăiați carnea sculptată și rezervați. Folosind mânerul lingurii de lemn, împachetați ferm caisele și prunele în tunelul de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Prune Uscate
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuțit
Cuptor
2
Așezați friptura pe raft în tigaie; frecați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Presărați friptura cu 1/2 linguriță de maghiran, sare și piper. Împrăștiați ceapa, morcovii, căței de usturoi și carnea tocată în jurul raftului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Maghiran
Morcov
Piper
Ceapă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Stropiți legumele cu 1 lingură de ulei; se presară cu 1 linguriță de maghiran. Prăjiți carnea de porc până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii (nu umplutură) înregistrează 150 de litri F, amestecând ocazional legumele, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Legume
Maghiran
Umplutură
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5
Transferați carnea de porc pe scândură; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
6
Bateți untul, făina și ambele muștar într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați bulion și vin în tigaia de prăjire; așezați pe 2 arzătoare și fierbeți sucurile la foc mediu până când amestecul se reduce la 1 1/2 căni, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 3 minute. Se strecoară lichidul într-o cratiță mică; degresați grăsimea de pe suprafață. Aduceți lichidul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Tigaie Cu Sos
8
Se amestecă amestecul de muștar; se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Tăiați carnea de porc între coaste în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Coaste
10
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
1
Prinz von Hessen 2001 Riesling Kabinett Winkeler Hasensprung.