Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar

Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar
Friptura de porc cu umplutură de fructe și sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 685 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați prune uscate, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere, Friptură de porc cu umplutură de cârnați, fructe și nuci, și Friptură de porc cu sos de fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Folosind un cuțit lung și subțire, sculptați un tunel orizontal cu diametrul de 3/4 inci prin centrul cărnii de porc. Tăiați carnea sculptată și rezervați. Folosind mânerul lingurii de lemn, împachetați ferm caisele și prunele în tunelul de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Prune UscatePrune Uscate
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Așezați friptura pe raft în tigaie; frecați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Presărați friptura cu 1/2 linguriță de maghiran, sare și piper. Împrăștiați ceapa, morcovii, căței de usturoi și carnea tocată în jurul raftului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți legumele cu 1 lingură de ulei; se presară cu 1 linguriță de maghiran. Prăjiți carnea de porc până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii (nu umplutură) înregistrează 150 de litri F, amestecând ocazional legumele, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Transferați carnea de porc pe scândură; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Bateți untul, făina și ambele muștar într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați bulion și vin în tigaia de prăjire; așezați pe 2 arzătoare și fierbeți sucurile la foc mediu până când amestecul se reduce la 1 1/2 căni, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 3 minute. Se strecoară lichidul într-o cratiță mică; degresați grăsimea de pe suprafață. Aduceți lichidul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se amestecă amestecul de muștar; se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Tăiați carnea de porc între coaste în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
CoasteCoaste
10
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Prinz von Hessen 2001 Riesling Kabinett Winkeler Hasensprung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista