Carne de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă

Carne de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, Friptură de coastă de porc cu umplutură de afine-caise, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Tăiați suficientă pâine în bucăți de 1/3 inch pentru a măsura 1 cană și întindeți uniform într-o tigaie superficială. Pâinea prăjită în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 10 minute, apoi se transferă într-un castron. Lăsați cuptorul pornit (pentru carne de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați caisele și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
4
Se ia de pe foc și se amestecă pâinea, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
PâinePâine
SareSare
1
Faceți o gaură pentru umplutură care trece pe lungime prin coapsa de porc: începând cu mijlocul a 1 capăt de friptură, introduceți un cuțit ascuțit lung și subțire pe lungime spre centrul coapsei, apoi repetați la capătul opus al coapsei pentru a finaliza incizia care trece prin mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Deschideți incizia cu degetele, lucrând de la ambele capete, pentru a crea o deschidere lată de 1 1/2 inch, apoi împachetați cu toată umplutura, împingând de la ambele capete spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
3
Carnea de porc se usucă și se condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este foarte fierbinte și doar fumând, apoi carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-o tigaie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până când un termometru pentru carne introdus în diagonală 2 inci în carne (evitați umplutura) înregistrează 160 F, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
6
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
În timp ce coapsa este în picioare, întindeți tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Adăugați 1/2 cană de apă și deglazați tigaia fierbând la foc moderat, răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Feliați carnea și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista