Carne de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu umplutură de caise și șalotă. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, Friptură de coastă de porc cu umplutură de afine-caise, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Tăiați suficientă pâine în bucăți de 1/3 inch pentru a măsura 1 cană și întindeți uniform într-o tigaie superficială. Pâinea prăjită în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 10 minute, apoi se transferă într-un castron. Lăsați cuptorul pornit (pentru carne de porc).
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați caisele și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pâinea, pătrunjelul, sarea și piperul.
Faceți o gaură pentru umplutură care trece pe lungime prin coapsa de porc: începând cu mijlocul a 1 capăt de friptură, introduceți un cuțit ascuțit lung și subțire pe lungime spre centrul coapsei, apoi repetați la capătul opus al coapsei pentru a finaliza incizia care trece prin mijloc.
Deschideți incizia cu degetele, lucrând de la ambele capete, pentru a crea o deschidere lată de 1 1/2 inch, apoi împachetați cu toată umplutura, împingând de la ambele capete spre centru.
Carnea de porc se usucă și se condimentează bine cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este foarte fierbinte și doar fumând, apoi carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Transferați într-o tigaie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până când un termometru pentru carne introdus în diagonală 2 inci în carne (evitați umplutura) înregistrează 160 F, 45 până la 50 de minute.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 20 de minute.
În timp ce coapsa este în picioare, întindeți tigaia peste 2 arzătoare.
Adăugați 1/2 cană de apă și deglazați tigaia fierbând la foc moderat, răzuind bucăți maro.
Feliați carnea și serviți cu sos.