Carne de porc piperată cu sos de cremă Asti
Rețeta de carne de porc piperată cu sos de cremă Asti poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 1,57 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, boia de ardei, piper măcinat grosier și frișcă grea. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc Piperată, Cremă De Hrean Și Crostini De Rodie, Carne de porc piperată cu sos de ciuperci-Digbi, și Medalioane de porc piperate în sos de ciuperci acidulate.
Instrucțiuni
Aplatizați carnea de porc la 1/2 in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ardeiul, boiaua și pudra de usturoi.
Adăugați carne de porc, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți carnea de porc în 1 lingură de ulei în loturi timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
În aceeași tigaie, călește ciupercile și ceapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Adăugați bulion și Asti Spumante. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 8 minute. Se amestecă smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti 3-5 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc în tigaie și încălziți-o.