Carne De Porc Picantă Cu Saramură De Bere

Carne De Porc Picantă Cu Saramură De Bere
Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de porc picantă cu bere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, muschi de porc, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Muschi de porc cu ghimbir și cimbru, Carne de porc sărată cu Salsif caramelizat, și Muschi de porc Sarat la gratar.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista