Carne de porc peste cuscus cu vinetă de fistic-lămâie
Carnea de porc peste cuscus cu vinaigretă cu fistic-lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 529 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc tăiate în centru, fisticul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Legume prăjite cu vinetă de măsline verde și cuscus de fistic, Cuscus Israelian Cu Lămâie-Fistic, și Rabe de porc și Broccoli la grătar cu cuscus de fistic.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 linguri de ulei de măsline, fistic și următoarele 5 ingrediente (prin muștar) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 1 linguriță de usturoi și 1/8 linguriță de sare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați 1/4 linguriță sare și cuscus. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați carnea de porc cu restul de 1 linguriță de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei și roșii în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand piei blister, agitând tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se presară cu restul de 1/8 linguriță de sare. Se amestecă roșiile și pătrunjelul în cuscus; împărțiți uniform amestecul de cuscus între 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 cotlet de porc și aproximativ 2 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe