Carne de porc lipicioasă cu tăiței gingered și kale
Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc lipicioasă cu tăiței gingered și kale ar putea fi o remarcabilă fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 543 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir rădăcină, ulei de floarea soarelui, fripturi de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Taitei cu carne de porc și Ramen cu aragaz lent, Fidea lipicioasă de porc și ridiche, și Carne De Porc Lipicioasă Cu Tăiței De Orez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă jumătate de ghimbir cu soia, miere și cinci condimente într-un vas superficial.
Adăugați fripturile de porc și întoarceți amestecul pentru a acoperi. Grătar timp de 6-8 minute, întorcându-se o dată, până când carnea de porc este gătită și rumenită frumos.
Între timp, gătiți tăiței urmând instrucțiunile pachetului.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare, apoi prăjiți rapid ghimbirul rămas cu kale și ardei iute timp de 2 minute până se ofilesc.
Scurgeți tăiței și adăugați în tigaie, aruncând totul împreună.
Se servește cu fripturile de porc.