Carne De Porc La Grătar Lent Cu Sos Ranch-Barbecue

Carne De Porc La Grătar Lent Cu Sos Ranch-Barbecue
Carne de porc la gratar lent cu sos Ranch-gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1054 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar de fermă, amestec de pansament de fermă, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker a tras carne de porc cu sos de grătar de piersici, Slow Cooker a tras carne de porc cu sos de grătar Bourbon-piersic, și Slow Cooker a tras carne de porc cu sos de grătar Bourbon-piersic.

Instrucțiuni

1
Frecați amestecul de pansament uniform peste friptură. Injectați sosul de unt uniform în friptură. Înfășurați bine cu folie de plastic și puneți-l într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
3
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la foc mare (400 până la 500); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați friptura, partea grasă în sus, peste partea neluminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 3 1/2 până la 4 1/2 ore sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
(Carnea se va îndepărta cu ușurință de os.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Lăsați să stea 15 minute. Tăiați grosolan și serviți cu sos de grătar de fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ranch DressingRanch Dressing
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit marinată injectabilă cu unt creol Cajun Injector.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista