Carne de porc la grătar cu sos de mure-salvie

Carne de porc la grătar cu sos de mure-salvie
Carnea de porc la grătar cu sos de mure-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 187 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salvie, piper, mure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de porc la grătar cu sos de salvie de mere, Filet Picant De Porc La Grătar Cu Sos De Mure, și Cotlete De Porc Cu Salvie De Mure.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți o cratiță medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați mure, salvie și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când murele se descompun. Apăsați amestecul de mure printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în tigaie. Se amestecă oțetul și zahărul; se aduce la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 9 minute); se ia de pe foc. Se amestecă untul și 1/4 linguriță sare, amestecând până se topește untul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
OțetOțet
UntUnt
BulionBulion
ZahărZahăr
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
5
Presărați restul de 1/2 linguriță sare și piper peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați să stea 10 minute.
8
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
9
Se servește cu sos de mure; garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
SosSos
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista