Carne De Porc Kebab
Kebab-urile de filet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.39 pe portie. O porție conține 193 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, piper, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Kebab De Carne De Porc Cu Slănină La Grătar, Kebaburi Proaspete De Miel Marinat Cu Ierburi, și Kebabs cu carne de porc trei moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Se sigilează punga și se marinează la frigider 1 oră, întorcându-se ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă, rezervând 1/2 cană marinată. Filetați 4 bucăți de porc, 4 cuburi de ananas și 2 bucăți de ceapă alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă și ungând ocazional cu marinată rezervată.