Carnea de porc gătită în roșu cu ghimbir încrețit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1260 calorii, 56G de proteine, și 101G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Hoisin gătit lent și învelișuri de porc cu ghimbir cu Slaw de arahide, Cambulă umplută cu mentă încrețită și ghimbir, și Tilapia cu crustă de arahide cu ghimbir încrețit și Scallions.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună apă, sos de soia, vin, zahăr de rocă, părți albe de scallions, ghimbir, usturoi, tulpini de coriandru, benzi de coajă și anason stelat într - o oală grea adâncă de 6 până la 8 litri și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason Stelat
Ceapa Verde
Sos De Soia
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați carne de porc, apoi acoperiți și reduceți focul la minim. Fierbeți ușor, întorcând carnea de porc la fiecare 30 de minute, până când este foarte fragedă, 4 până la 4 1/2 ore. Se răcește carnea de porc în lichid de gătit, neacoperit, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați carnea de porc răcită pe o tăietură curată, apoi îndepărtați sfoara și tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/2 inch. Aranjați carnea de porc în felii suprapuse într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tava De Copt
5
Aruncați grăsimea din lichidul de gătit și reîncălziți lichidul la foc mic până se încălzește, apoi turnați printr-o sită într-un castron (aruncați solidele).
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Transferați 2 căni de lichid de gătit într-o cratiță de 1 litru, rezervând restul pentru o altă utilizare. Se aduce la foc mic, apoi se toarnă peste carne de porc. Acoperiți vasul bine cu folie și încălziți în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Tăiați verdele de scallion în diagonală în felii subțiri. Turnați cu grijă bulionul fierbinte din vasul de copt într-un castron și amestecați verdeața de scallion și coaja rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
8
Serviți carnea de porc cu bulion, acoperită cu frunze de coriandru și ghimbir încrețit.