Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc glazurată cu arțar cu mere. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, cotlete de porc, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar, Morcovi și mere glazurate cu arțar, și Ficat de pui P 0,7 t XL XL XL XL XL XL XL pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel de sârmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți pesmetul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați carne de porc; sigilați punga și agitați pentru a acoperi carnea de porc cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carnea de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați pene de cidru și mere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați amestecul de sirop de arțar și gătiți 5 minute sau până când este gros și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire