Carnea de porc glazurată cu coriandru și usturoi este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Muschi De Porc Glazurat Cu Portocale, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Așezați fulgii de ardei într-un castron mic și turnați apa clocotită peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 1 până la 2 minute pentru a rehidrata fulgii.
3
Combinați toate ingredientele de saramură într-un blender sau într-un castron mare folosind un blender de imersie/stick. Se amestecă fulgii de ardei și apa de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Saramură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Așezați coapsa într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare, turnați saramura deasupra, stoarceți orice exces de aer din pungă și închideți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Rulați punga pentru a acoperi uniform carnea. La frigider cel puțin 6 ore sau până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Rola
6
Preîncălziți un grătar indirect cu o tigaie de picurare și lemn de fructe (de preferință măr), un aragaz ceramic cu placă deflectoare și lemn de fructe (de preferință măr) sau un grătar cu cărbune sau gaz cu o cutie sau pachet de lemn de fructe (de preferință măr) la 121°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
7
Combinați toate ingredientele amestecului de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
8
Așezați toate ingredientele glazurii într-un borcan cu un capac etanș și agitați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
9
Scoateți coapsele din saramură și uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Presărați frecarea uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
11
Folosind mâinile sau o perie, uniform, dar ușor, acoperiți coapsa cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
12
Introduceți un termometru de îndepărtare în centrul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
13
Așezați coapsa în aragaz și gătiți până când temperatura internă ajunge la 57°, aproximativ 1 oră și 15 minute.
14
Dați glazurii o agitare rapidă pentru a reincorpora orice ingrediente care s-ar fi putut așeza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
15
Ungeți coapsa cu glazura și reveniți la aragaz până când temperatura internă ajunge la 63°, aproximativ 15 minute. În acest moment, carnea va fi ușor roz în centru; gătiți încă 5 până la 10 minute pentru mai bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne
16
Se toarnă aproximativ jumătate din glazura rămasă pe o tăietură și se acoperă cu coapsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
17
Se lasă să se odihnească 10 minute.
18
Feliați carnea în felii de 1/4 inch. Dragați feliile în glazură, adăugând suplimentar după cum este necesar pentru a acoperi părțile expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Carne
19
Se presară cu fleur de sel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Piper
20
Bacsis: acest fel de mâncare este o plăcere a mulțimii, așa că îl voi dubla și voi avea două pentru o petrecere.
21
Retipărit cu permisiunea de la gratar grave: fum, Char, ungeti, &
22
Periați-vă drumul spre o Gătit excelentă în aer liber de Adam Perry Lang cu JJ Goode și Amy Vogler, 2009 Hyperion