Carne de porc glazurată cu coriandru și usturoi

Carne de porc glazurată cu coriandru și usturoi
Carnea de porc glazurată cu coriandru și usturoi este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Muschi De Porc Glazurat Cu Portocale, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Așezați fulgii de ardei într-un castron mic și turnați apa clocotită peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 1 până la 2 minute pentru a rehidrata fulgii.
3
Combinați toate ingredientele de saramură într-un blender sau într-un castron mare folosind un blender de imersie/stick. Se amestecă fulgii de ardei și apa de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Așezați coapsa într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare, turnați saramura deasupra, stoarceți orice exces de aer din pungă și închideți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Rulați punga pentru a acoperi uniform carnea. La frigider cel puțin 6 ore sau până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
6
Preîncălziți un grătar indirect cu o tigaie de picurare și lemn de fructe (de preferință măr), un aragaz ceramic cu placă deflectoare și lemn de fructe (de preferință măr) sau un grătar cu cărbune sau gaz cu o cutie sau pachet de lemn de fructe (de preferință măr) la 121°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
7
Combinați toate ingredientele amestecului de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
8
Așezați toate ingredientele glazurii într-un borcan cu un capac etanș și agitați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
9
Scoateți coapsele din saramură și uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Presărați frecarea uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
11
Folosind mâinile sau o perie, uniform, dar ușor, acoperiți coapsa cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
12
Introduceți un termometru de îndepărtare în centrul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Așezați coapsa în aragaz și gătiți până când temperatura internă ajunge la 57°, aproximativ 1 oră și 15 minute.
14
Dați glazurii o agitare rapidă pentru a reincorpora orice ingrediente care s-ar fi putut așeza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
15
Ungeți coapsa cu glazura și reveniți la aragaz până când temperatura internă ajunge la 63°, aproximativ 15 minute. În acest moment, carnea va fi ușor roz în centru; gătiți încă 5 până la 10 minute pentru mai bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
16
Se toarnă aproximativ jumătate din glazura rămasă pe o tăietură și se acoperă cu coapsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
17
Se lasă să se odihnească 10 minute.
18
Feliați carnea în felii de 1/4 inch. Dragați feliile în glazură, adăugând suplimentar după cum este necesar pentru a acoperi părțile expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
19
Se presară cu fleur de sel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
PiperPiper
20
Bacsis: acest fel de mâncare este o plăcere a mulțimii, așa că îl voi dubla și voi avea două pentru o petrecere.
21
Retipărit cu permisiunea de la gratar grave: fum, Char, ungeti, &
22
Periați-vă drumul spre o Gătit excelentă în aer liber de Adam Perry Lang cu JJ Goode și Amy Vogler, 2009 Hyperion

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnectar de caisenectar de caise1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de caiseconserve de caise12 lingurițe de pudră de usturoizahăr brun închis ferm ambalatzahăr brun închis ferm ambalat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulbere ușoară de chile, de preferință Chimayo, Ancho sau Hatchpulbere ușoară de chile, de preferință Chimayo, Ancho sau Hatch1Bucăți de caramele Heath Barmuștar uscatmuștar uscat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru tocat mărunt sau pătrunjel cu frunze platecoriandru tocat mărunt sau pătrunjel cu frunze plate10creveți și cu veneFleur de selFleur de sel1cățel de usturoi, curățat, înjumătățit, germen îndepărtat și ras pe o răzătoare de microplancățel de usturoi, curățat, înjumătățit, germen îndepărtat și ras pe o răzătoare de microplan10căței de usturoi, curățați, înjumătățiți, germenii îndepărtați și răzuiți pe o răzătoare de microplancăței de usturoi, curățați, înjumătățiți, germenii îndepărtați și răzuiți pe o răzătoare de microplan1Bucăți de caramele Heath Bar4 până la 6 chifle pentru hamburger, împărțite, opțional4 până la 6 chifle pentru hamburger, împărțite, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses0Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat grosierpiper negru proaspăt măcinat grosier10creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinat finPiper negru proaspăt măcinat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Bucăți de caramele Heath Barpiper de lămâiepiper de lămâie0Bucăți de caramele Heath BarOld Bay CondimenteOld Bay Condimente3kilogramecarne de porccarne de porc1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu iute zdrobițifulgi de ardei roșu iute zdrobiți12 lingurițe de pudră de usturoipaprika dulcepaprika dulce23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmDespre canola sau ulei vegetalDespre canola sau ulei vegetal12 lingurițe de pudră de usturoiapă fierbinteapă fierbinte4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista