Carnea de porc glazurată este o fără lactate felul principal. O porție conține 231 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper măcinat, capere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Porc Glazurată Cu Soia, Cotlete de porc glazurate pentru 2, și Carne De Porc Cu Rozmarin Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc transversal în 16 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Combinați făina, 1 lingură de zahăr, sare, chimen, cardamom și piper; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Piper
Chimen
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
3
Combinați 1 lingură de zahăr, stafide, suc, oțet și capere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Oțet
Capere
Suc
Zahăr
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute. Întoarceți carnea de porc; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Adăugați amestecul de oțet; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa si carnea de porc este gata.