Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero

Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero
Carne de porc înăbușită în negru - - - Brasato di Maiale Nero ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână piper, coapse de porc, frunze plate de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de porc înăbușită cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc cu sarea, frecați-o în carne și așezați frunzele de salvie în jurul coapsei, fixate sub sfoară. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Coaceți împreună pancetta, usturoiul și pătrunjelul pentru a forma un amestec omogen și neted. Într-o caserolă mare, din fontă sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline și adăugați pasta de porc, gătind până s-a topit în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Așezați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
5
Adăugați ceașca rămasă de vin și roșiile, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 2 ore, pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți carnea din caserolă, lăsați să se odihnească 15 minute și îndepărtați șirul și frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se servește în felii groase de 1/3 inci.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista