Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero

Carne de porc înăbușită în negru - - - Brasato di Maiale Nero ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână piper, coapse de porc, frunze plate de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de porc înăbușită cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de porc cu sarea, frecați-o în carne și așezați frunzele de salvie în jurul coapsei, fixate sub sfoară. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Coaceți împreună pancetta, usturoiul și pătrunjelul pentru a forma un amestec omogen și neted. Într-o caserolă mare, din fontă sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline și adăugați pasta de porc, gătind până s-a topit în ulei.
Așezați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă uniformă.
Adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți cu 3/
Adăugați ceașca rămasă de vin și roșiile, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 2 ore, pana cand carnea este frageda.
Scoateți carnea din caserolă, lăsați să se odihnească 15 minute și îndepărtați șirul și frunzele de salvie.
Se servește în felii groase de 1/3 inci.