Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero

Carne de porc fiert în negru - - - Brasato di maiale Nero
Carne de porc înăbușită în negru - - - Brasato di Maiale Nero ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână piper, coapse de porc, frunze plate de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de porc înăbușită cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc cu sarea, frecați-o în carne și așezați frunzele de salvie în jurul coapsei, fixate sub sfoară. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Coaceți împreună pancetta, usturoiul și pătrunjelul pentru a forma un amestec omogen și neted. Într-o caserolă mare, din fontă sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline și adăugați pasta de porc, gătind până s-a topit în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Așezați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
5
Adăugați ceașca rămasă de vin și roșiile, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 2 ore, pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți carnea din caserolă, lăsați să se odihnească 15 minute și îndepărtați șirul și frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se servește în felii groase de 1/3 inci.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista