Carnea de porc fiartă în lapte cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 559 calorii, 62g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, lapte, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Cotlet De Porc Fiert În Lapte, Cotlet De Porc Fiert În Lapte, și Umăr De Porc Fiert În Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați carnea de porc și gătiți 6 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți carnea de porc din tigaie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ceapa în tigaie și se sotează la foc mediu timp de 7 minute sau până se rumenesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
În timp ce ceapa gătește, pregătiți amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Combinați laptele și frunzele de dafin într-o cratiță mare. Gatiti amestecul la foc mediu-mare la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți din căldură.
9
Frecați carnea de porc cu cimbru, sare, piper și usturoi; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc. Întoarceți carnea de porc în tigaie; adăugați amestecul de lapte. Acoperiți; se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim; gătiți 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), întorcându-se o dată. (Nu fierbeți.) Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând 2 1/4 căni de lichid de fiert. Aruncați lichidul de braising rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
În timp ce carnea de porc gătește, pregătiți amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Combinați merele și apa într-o cratiță mare. Acoperiți; gatiti la foc mediu 15 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă parțial merele cu o furculiță. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Feliați subțire carnea de porc; se servește cu lichid rezervat și amestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Garnisiți cu rucola și crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit