Carne de porc fierbinte și acră cu varză
Carnea de porc fierbinte și acră cu varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 273 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sriracha, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă caldă și acră, Filet de porc cu varză dulce și acrișoară, și Carne de porc cu aragaz lent cu varză roșie dulce-acrișoară.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, 1 linguriță de amidon de porumb, piper alb și 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu; pus deoparte.
Combinați restul de 2 lingurițe de amidon de porumb și 1 lingură de apă într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați ketchup-ul și următoarele 3 ingrediente (prin sos de soia) într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de porc și usturoiul; saut 2 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie; pune deoparte.
Adăugați varză; saut 2 minute.
Adăugați amestecul de ketchup; saut 2 minute. Se amestecă carnea de porc; saut 1 minut. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa.