Carne De Porc Fiartă Cu Bere
Bere fiert cotlet de porc ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $ 3.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de frunze de dafin, piper măcinat, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Rețete similare includ Carne de porc cu bere lager și muștar, Carne De Porc Picantă Cu Bere, și Friptură de porc cu sos de bere.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-o oală grea sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Căutați carnea de porc în ulei fierbinte până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Scoateți friptura din oală.
Scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de grăsime din oală. Gatiti si amestecati ceapa si morcovii pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Amestecați berea, sarea, piperul, frunza de dafin și cuișoarele în amestecul de ceapă.
Întoarceți friptura de porc în oală și acoperiți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz în centru, aproximativ 2 ore.
Transferați friptura pe un platou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Scoateți frunza de dafin din legume.
Turnați amestecul de bere și legume din cuptorul olandez într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face legumele să se miște înainte de a-l lăsa pe piure până la neted.
Aduceți sosul piure la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare până se îngroașă, amestecând des, aproximativ 5 minute. Sosul de lingură peste friptura de porc pentru a servi.