Carne De Porc Fiartă Cu Bere

Carne De Porc Fiartă Cu Bere
Bere fiert cotlet de porc ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $ 3.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de frunze de dafin, piper măcinat, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Rețete similare includ Carne de porc cu bere lager și muștar, Carne De Porc Picantă Cu Bere, și Friptură de porc cu sos de bere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală grea sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Căutați carnea de porc în ulei fierbinte până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți friptura din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de grăsime din oală. Gatiti si amestecati ceapa si morcovii pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Amestecați berea, sarea, piperul, frunza de dafin și cuișoarele în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Întoarceți friptura de porc în oală și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz în centru, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați friptura pe un platou și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Scoateți frunza de dafin din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Turnați amestecul de bere și legume din cuptorul olandez într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face legumele să se miște înainte de a-l lăsa pe piure până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Aduceți sosul piure la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare până se îngroașă, amestecând des, aproximativ 5 minute. Sosul de lingură peste friptura de porc pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista