Carne de porc dulce și acru de schi

Carne de porc dulce și acru de schi
Carnea de porc dulce și acră de schi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.81 pe portie. O porție conține 387 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu piersici și fasole pol, Carne de porc dulce și acru, și Carne De Porc Dulce Și Acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați feliile de porc în fâșii de aproximativ 3 inci lungime și 1/2 până la 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie și sotati fâșii de porc la foc mediu până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți ananasul și rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Combinați sucul de ananas, 3/4 cană de apă, oțet, sos de soia, zahăr brun și sare; se toarnă peste carne de porc în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă. Într-o ceașcă, combinați amidonul de porumb și 2 linguri de apă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați amestecul de amidon de porumb în carnea de porc și gătiți la foc mic, amestecând constant, până când amestecul este gros și bubuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați bucăți de ananas, ceapă și piper verde. Acoperiți și fierbeți carnea de porc dulce și acră timp de 10 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Serviți carnea de porc dulce și acră peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista