Carne de porc dulce și acru
Rețeta de porc dulce și acru ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru, și Carne de porc dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sarea, piperul și ghimbirul.2
Scurgeți ananasul rezervând sucul, puneți ananasul deoparte.3 Se amestecă sucul de ananas și oțetul în amestecul de amidon de porumb untol neted, pus deoparte.4 într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați carnea de porc în 3 lingurițe de ulei până când nu mai este roz, îndepărtați și păstrați la cald.5 în aceeași tigaie, amestecați ardeii și ceapa în uleiul rămas până când sunt fragede.6 Se amestecă carnea de porc, ananasul și jeleul.7 Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie, se fierbe, se fierbe și se amestecă timp de 2 minute sau până se îngroașă.8