Carne de porc dulce și acru

Carne de porc dulce și acru
Carnea de porc dulce și acră este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 643 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați apă, ardei gras, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru, și Carne De Porc Dulce Și Acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Tăiați carnea de porc în bucăți de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți friteuza cu ulei de 1 inch sau cuptorul olandez 182°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Bateți făina, 1/4 cană amidon de porumb, 1/2 cană apă rece, 1/2 linguriță sare și oul într-un castron mare cu bătător de mână până se omogenizează. Se amestecă carnea de porc în aluat până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați bucăți de porc, pe rând, în ulei. Se prăjesc aproximativ 20 de bucăți la un moment dat aproximativ 5 minute, întorcându-se de 2 sau 3 ori, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Adăugați suficientă apă în siropul de ananas rezervat pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SiropSirop
ApăApă
8
Se încălzește amestecul de sirop, zahăr brun, oțet, 1/2 linguriță sare, sosul de soia, morcovii și usturoiul la fierbere în cuptorul olandez; reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
MorcovMorcov
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Acoperiți și fierbeți aproximativ 6 minute sau până când morcovii sunt crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
10
Se amestecă 2 linguri de amidon de porumb și 2 linguri de apă rece; se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
11
Adăugați carne de porc, ananas și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
Carne De PorcCarne De Porc
12
Se încălzește până la fierbere, se agită constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
13
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista