Carne de porc dulce și acrișoară gătită lent
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., carne de porc dulce și acrișoară gătită lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 389 de calorii , 29 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 2 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți friptură de muschi de porc, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47% . Rețete similare includ puiul dulce și acrișor gătit lent , puiul dulce-acrișor gătit lent și puiul dulce-acrișor gătit lent .
Instrucțiuni
Puneți boia într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de porc, câteva bucăți o dată, și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie antiaderentă, rumeniți carnea de porc în ulei în reprize la foc mediu-mare.
Transferați într-un 3-qt. Care gateste incet.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; dați ananasul la frigider.
Adăugați sucul de ananas, ceapa, ardeiul verde, oțetul, zahărul brun, sosul de soia, sosul Worcestershire și sarea în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă în amestecul de carne de porc.
Adăugați ananas. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Serviți peste orez dacă doriți.