Carne De Porc Dominicană

Carne De Porc Dominicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Dominicană. Această rețetă servește 12 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 516 calorii, 60g de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți friptură de porc boston butt, ulei de măsline, marinată mojo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chicharron În Stil Dominican (Piei De Porc Prăjite), Burgeri Dominicani Chimichurri, și Orez Curcubeu Dominican.

Instrucțiuni

1
Tăiați fante mici pe toată carnea și introduceți usturoiul și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Puneți carnea într-un castron mare și adăugați marinată mojo. Acoperiți și răciți 1 până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada. Pat carne de porc uscat, și se freacă amestec de condimente peste tot carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte. Friptură brună pe toate părțile. Împrăștiați ceapa feliată în jurul cărnii în partea de jos a tigaiei. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 5 ore sau până când carnea de porc este fragedă și carnea cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți cu sucuri de tigaie și ceapă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista