Carne De Porc Dominicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Dominicană. Această rețetă servește 12 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 516 calorii, 60g de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți friptură de porc boston butt, ulei de măsline, marinată mojo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chicharron În Stil Dominican (Piei De Porc Prăjite), Burgeri Dominicani Chimichurri, și Orez Curcubeu Dominican.
Instrucțiuni
Tăiați fante mici pe toată carnea și introduceți usturoiul și măslinele.
Puneți carnea într-un castron mare și adăugați marinată mojo. Acoperiți și răciți 1 până la 2 zile.
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada. Pat carne de porc uscat, și se freacă amestec de condimente peste tot carne de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte. Friptură brună pe toate părțile. Împrăștiați ceapa feliată în jurul cărnii în partea de jos a tigaiei. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 5 ore sau până când carnea de porc este fragedă și carnea cade de pe os.
Serviți cu sucuri de tigaie și ceapă, dacă doriți.