Carne De Porc Dilled Stroganoff
Carnea de porc Stroganoff necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $2.16 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mărar, walla walla, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Dilled Stroganoff, Carne De Porc Stroganoff, și Carne De Porc Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și piper. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; saut 4 minute sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion în tigaie; gătiți 30 de secunde.
Adăugați 1 linguriță unt, 1/4 linguriță sare, ceapă și ciuperci; gătiți 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați smântâna, mărarul, muștarul Dijon și făina într-un bol mic.
Adăugați amestecul de porc și smântână în tigaie; se amestecă bine.
Serviți amestecul de porc imediat peste tăiței.
Garnisiți cu crengute de mărar, dacă doriți.