Carne de porc de fasole neagră cu tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu fasole neagră cu tăiței. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, sos de fasole neagră, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Taitei Cu Sos De Fasole Neagra, Taitei de pui cu sos de fasole neagra, și Tăiței De Susan Cu Fasole Neagră Cu Edamame.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare, apoi adăugați cățelele de usturoi, ghimbirul ras și ardeiul iute roșu mare tocat. Gatiti 1-2 minute pana se inmoaie.
Adăugați carnea de porc tocată și gătiți, amestecând, timp de 4-5 minute până se rumenesc. Se amestecă într-un borcan cu sos de fasole neagră și se gătește 3-4 minute. Între timp, gătiți tăiței de orez conform instrucțiunilor ambalajului.
Scurgeți și aruncați cu carnea de porc și ceapa de primăvară mărunțită.