Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc cu umplutură de prune uscate ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 258 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cimbru, suc de portocale, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Carne de porc umplută cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți din căldură. Se amestecă prunele uscate și următoarele 8 Ingrediente (prune uscate prin 1/4 linguriță de piper); deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătăți, așezând carnea de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Puneți folie de plastic peste carne de porc; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Întindeți umplutura peste carnea de porc, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Rulați bine; Asigurați-vă la intervale de 1 1/2 inch cu sfoară. Frecați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
9
Așezați carnea de porc pe un suport într-o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
10
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când un termometru de carne introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 155, întorcând carnea de porc după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Așezați carnea de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Tăiați în felii subțiri.
13
Pentru a pregăti sosul, amestecați împreună făina și bulionul de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
15
Adăugați port, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
16
Bateti în amestec de făină, muștar, și 1 1/4 cani bulion. Gatiti 2 minute sau pana cand este usor gros, amestecand frecvent cu un tel. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ