Carne de porc cu sos de portocale-muștar

Carnea de porc cu sos de muștar portocaliu este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, marmeladă de portocale, Gew otrivrztraminer și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Fructe Cu Sos De Portocale-Muștar, Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Muștar Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și vinul într-o tigaie mare antiaderentă; gătiți 10 minute la foc mare sau până când lichidul este redus la 2/3 cană.
Combinați marmelada, muștarul și amidonul de porumb; se amestecă în amestec de vin. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Se toarnă amestecul într-un castron; se lasă deoparte și se menține cald.
Tăiați grăsimea din bomboane; se presară cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu până la cald.
Adăugați carne de porc; gătiți 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 160, transformând carnea de porc la fiecare 10 minute.
Tăiați în felii groase de 1/4 inci.
Serviți carnea de porc cu sos.